Sznycle z indyka w curry, z zapiekanymi ziemniaczkami i pastą pomidorowo-cebulową z czosnkiem Jak gotować by nie spalić chaty...czyli
Dziś zaczniemy od sznycli z indyka doprawionych głównie curry, solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i polanym sosem słodkie chilli. Do tego małe ziemniaki przepołowione na pół zapiekane w piekarniku posypane ziołami do ziemniaków i natarte masłem. A na koniec jako zakąska ugotowane na pastę pomidory w kawałkach z cebulą i czosnkiem. Podane z sosem słodkie chille w jednym pojemniczku i musztardą pomieszaną z ketchupem i majonezem w drugim. Prze (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.