Wpisy zawierające słowo kluczowe pojemniki na ciasto.
Rozwałkuj jak najlepiej i przechowuj jak najdłużej z wałkiem i pojemnikiem na ciasto! Blog kuchmistrza
Jak ważne dla samego procesu powstawania ciasta jest jego właściwe rozwałkowanie? Czy ciasto, którego nie będziemy przechowywać w specjalnym pojemniku rzeczywiście zachowa swoją świeżość dłużej, niż bez niego? Te i inne pytania stanowią tak naprawdę pytania o konieczność wykorzystywania w trakcie procesu produkcji i przechowywania ciasta - wałka do ciasta lub pojemników, specjalnie na nie przeznaczonych. Wałek do ciasta to najczęściej drewniany, rzadziej plastikowy przyrząd o okrągłym przekroju, służący do jak najcieńszego rozwałkowywania ciasta. Z kolei pojemniki na ciasto występują w różnych kształtach i rozmiarach, i służą do jak najbardziej komfortowego, estetycznego i higienicznego przechowywania lub transportu ciasta. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.