Makaron domowy kulinaria
Składniki: * 20 dag mąki * 2 jajka * sól * 1 łyżka oleju Przygotowanie: 1. Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić wgłębienie. Wlać w nie 2 roztrzepane jajka, dodać szczyptę soli i łyżkę oleju, zagnieść. 2. Rozwałkować jak najcieniej, odłożyć, żeby placki przeschły. 3. Zwijać rulony i kroić w wąskie paski, rozrzucić, żeby sie nie posklejały, przesuszyć, ugotować. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ Ci coraz lepsze usĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂugi. By mĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂc to robiÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ prosimy, abyĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂ wyraziĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂ zgodÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ na dopasowanie treĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂci marketingowych do Twoich zachowaĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂciowo finansowaÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ rozwĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂj ĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂwiadczonych usĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂug.
PamiÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂtaj, ĂÂĂÂĂĹĄĂÂÄÂÄšÄĂĹĄĂÂe dbamy o TwojÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ prywatnoĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂ. Nie zwiÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂkszamy zakresu naszych uprawnieĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂ bez Twojej zgody. Zadbamy rĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂwnieĂÂĂÂĂĹĄĂÂÄÂÄšÄĂĹĄĂ o bezpieczeĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂstwo Twoich danych. WyraĂÂĂÂĂĹĄĂÂÄÂÄšÄĂĹĄĂÂonÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ zgodÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ moĂÂĂÂĂĹĄĂÂÄÂÄšÄĂĹĄĂÂesz cofnÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ ÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ w kaĂÂĂÂĂĹĄĂÂÄÂÄšÄĂĹĄĂÂdej chwili.