Wpisy zawierające słowo kluczowe kamień do pizzy.
Jak prawidłowo używać kamienia do pizzy? Szaleństwa kuchenne
Zakup porządnego kamienia do pizzy to tak naprawdę połowa drogi do sukcesu, ponieważ bardzo ważną kwestią jest także jego prawidłowe użytkowanie. Przed pieczeniem pizzy pamiętać należy przede wszystkim o tym, aby rozgrzać najpierw kamień. W tym celu należy włożyć go do piekarnika na około 0,5 godziny. Temperaturę należ ustawić na maksymalną wartość. Warto wspomnieć również i o tym, że kamień do pizzy powinien znajdować się na niskim (ale nie na najniższym) poziomie w piekarniku. Osoby, które chcą zapiekać pizzę od góry grillem, powinny dać kamień nieco wyżej. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.