PIZZA WARZYWNA Z MĄKI ŻYTNIEJ EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : CIASTO 2 szklanki mąki żytniej typ 720 1 saszetka drożdży sypkich eko 1/3 szklanki ciepłej przegotowanej wody garść dyni 1 łyżka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka soli kłodawskiej 1 łyżka oliwy z oliwek FARSZ 7-8 pieczarek 1 papryka czerwona 1 duża cebul czerwona ser żółty 1/2 batata kilka plasterków pomidora rukola 4-5 łyżek passaty pomidorowej 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka oliwy z oliwek 1 łyżeczka czosnku granulowanego kilka plasterków swojskiej kiełbasy dla mię (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.