NACZYNIA FINGERFOOD Artykuły dla branży HoReCa
Kto z nas nie lubi próbować nowych potraw podczas spotkań towarzyskich lub firmowych? Amuse-bouche, czyli drobne przekąski mogą być świetnym uzupełnieniem do dań głównych. Coraz bardziej popularne stają się jednak przyjęcia, na których serwowane są tylko mini-potrawy. Ich wybór jest często bardzo duży, a podaje się je w formie degustacyjnej po to, aby można było spróbować wielu jak nie wszystkich opcji. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.