Wpisy zawierające słowo kluczowe OGÓRKI KWASZONE.
OGÓRKI KISZONE Kulinaria
OGÓRKI KISZONE: SKŁADNIKI: 2 KG OGÓRKÓW 1 PĘCZEK KOPRU 1 CHRZAN 1 GŁÓWKA CZOSNKU 3 ZAB 3 ŁYŻKI SOLI 1 LITR WODY KAMIONKA LUB SŁOIK SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: WODĘ Z SOLĄ ZAGOTOWAĆ. OGÓRKI UMYĆ I NAMOCZYĆ PRZYNAJMNIEJ NA 1 GODZINĘ, KOPER UMYĆ, CHRZAN I CZOSNEK OBRAĆ I UMYĆ, DO NACZYNIA (JA UŻYWAM KAMIONKI) WKŁADAMY GARŚĆ KOPRU NA TO WŁOŻYMY PIERWSZĄ WARSTWĘ OGÓRKÓW (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaÄ Ci coraz lepsze usĹugi. By mĂłc to robiÄ prosimy, abyĹ wyraziĹ zgodÄ na dopasowanie treĹci marketingowych do Twoich zachowaĹ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czÄĹciowo finansowaÄ rozwĂłj Ĺwiadczonych usĹug.
PamiÄtaj, Ĺźe dbamy o TwojÄ prywatnoĹÄ. Nie zwiÄkszamy zakresu naszych uprawnieĹ bez Twojej zgody. Zadbamy rĂłwnieĹź o bezpieczeĹstwo Twoich danych. WyraĹźonÄ zgodÄ moĹźesz cofnÄ Ä w kaĹźdej chwili.